Diensten

Onze diensten bestaan uit het aannemen van de volgende werkzaamheden:

  • (machinaal) straatwerk
  • herstraat werk
  • grondwerk
  • riolering
  • particuliere bestrating

Hieronder worden onze diensten uitgebreider omschreven.

Machinaal bestraten

Bij machinaal straten leggen we de stenen met een bestratingsklem die aan een machine is gemonteerd, met behulp van machines kunnen we gemakkelijk grote oppervlaktes bestraten.

Machinaal straten gaat veel vlugger dan handmatig bestraten waardoor uw project vlugger gereed is. De stenen of tegels worden met een miniloader of een minigraver met behup van een klem of een zuigunit gelegd. We kunnen hiermee in een keer tot wel 1 vierkante meter bestrating tegelijkertijd leggen.

De stenen en tegels die wij voor deze projecten leveren worden vooraf in de fabriek al in verband op de pallet gestapeld zodat wij ze met de klem of zuigunit van de pallet kunnen pakken.

Wilt u weten hoeveel geld u hiermee bespaart? Klik hier voor meer informatie

Handmatig bestraten

Bij handmatig straten leggen we de stenen en tegels met de handen omdat we er met de bestratingsklem niet gemakkelijk bij kunnen. De stenen worden dan ook niet “in het verband” op de pallet geleverd maar opgestapeld.

Wij maken bij handmatig bestraten zoveel mogelijk gebruik van machines. Zo brengen we stenen naar de stratenmaker met een miniloader, daarlangs gebruiken we de miniloader ook voor het prepareren van het zandbed.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? klik hier voor meer informatie

Herstraten

Bij herstraten starten we met het openbreken van de bestrating. Eventueel worden daarna de banden opnieuw gesteld. Vervolgens wordt het zandbed gerepareerd, bewerkt en op nieuw aangetrilt waarna de oude bestrating weer terug gelegd wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? klik hier voor meer informatie

Grondwerk

Grondwerk is de fundering van de bestrating en is daarom van groot belang voor de kwaliteit van de bestrating.

Wij kunnen het complete grondwerk voor uw bestratingsproject verzorgen van ontwerp, uitzetwerk en graafwerkzaamheden tot het leveren van gele zand, breker zand en gebroken puin voor de onderlaag.

Riolering

Wij kunnen de complete water afvoer voorziening voor uw bestratingsproject verzorgen. Wij ontwerpen, leveren en leggen PVC buizen afvoer netwerken voor bedrijventerreinen en erfverhardingen. Daarlangs plaatsen en leveren wij opvangkolken en afvoerputten van beton of kunstof.

Particuliere bestrating

Voor particulieren leggen wij opritten en erfverhardingen aan. Inclusief: grondwerk, levering van alle benodigde materialen, bestratingswerk en afwerking

Kortom, wij kunnen de complete organisatie en uitvoering van uw gehele bestratings project verzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, dit verplicht u tot niets.