Diensten

Beton elementen plaatsen.

Wij plaatsen Trottoirbanden (RWS), oplsuitbanden, inritblokken, boomcirkels, enz. in zand en stampbeton. Bij het plaatsen van beton elementen zwaarder dan een opluitband werken wij zoveel mogelijk met onze miniloader of minigraver met behup van onze klem of onze zuigunit.  Wij kunnen de levering van de benodigde beton elementen en stampbeton verzorgen.

Machinaal bestraten.

Als de omstandigheden en de oppervlakte van het bestratingsproject het toelaten proberen wij zoveel mogelijk te bestraten met behulp van machines. De stenen of tegels worden dan met onze miniloader of onze minigraver met behup van onze klem of onze zuigunit gelegd. We kunnen hiermee in een keer tot wel 1 vierkante meter bestrating tegelijktijd leggen. De stenen en tegels dienen hiervoor in het juiste verband bij de leverancier besteld te worden. Wij kunnen met behulp van onze machines gebakken en betonnen Klinker, Dik, en Waal formaten  in verschillende verbanden leggen. Daarlnaast kunnen wij H-profiel stenen leggen en allerlei maten tegels tot en met 100×100 cm leggen.

Handmatig bestraten.

Handmatig bestraten doen we onder andere bij kleinere oppervlaktes straatwerk maar ook op moeilijk bereikbare plekken zoals trottoirs, brandgangen, binnenplaatsen, enz. Maar ook bijvoorbeeld bij een oprit langs een nieuwbouwhuis of bij herstelwerkzaamheden aan de bestrating na een verbouwing. Alsook bij het dichtstraten van sluiven na werkzaamheden aan het leiding netwerk. Daarlangs komt handmatig bestraten regelmatig voor tijdens herstelwerkzaamheden voor gemeentes aan trottoirs, rijwegen en parkeerplaatsen.

Herstraten

Herstraten is vaak een goedkoper alternatief dan de oude bestrating vervangen voor nieuwe bestrating. Er zijn immers geen aan- en afvoerkosten voor stenen, tegels en banden. Hooguit wat beperkte kosten die komen bij het vervangen van gebroken stenen en banden. Bij herstraten starten we met het openbreken van de bestrating. Eventueel worden daarna de banden opnieuw gesteld. Vervolgens wordt het zandbed gerepareerd, bewerkt en op nieuw aangetrilt waarna de oude bestrating weer terug gelegd wordt. Bij het eerder genoemde bewerken “krassen” we de bovenste toplaag van het oude zandbed los. Daarna verdichten we deze opnieuw zodat alle stenen evenveel “inklinken” tijdens het aftrillen. Als laatste stellen we eventuele putjes. paaltjes, enz. op de juiste hoogte bij en wordt de bestrating afgetrild en ingeveegd. grote oppervlaktes bestrating herstraten wij machinaal, als de omstandigheden het toelaten. Wij doen dit met behulp van een stenensorteertafel en legklem, of vacuumunit, aan onze legmachines.

Grondwerk en transport.

We kunnen het complete grondwerk voor uw bestratingsproject verzorgen. Naast de graafwerkzaamheden kunnen we u ook voorzien van gele zand, breker zand en gebroken puin. Tevens kunnen wij het afval dat overblijft afvoeren. Door jarenlange samenwerking hebben wij een betrouwbaar netwerk van leveranciers en vervoerders in de regio Heeze – Leende – Sterksel.

Riolering

Wij kunnen de complete water afvoer voorziening voor uw bestratingsproject verzorgen. Wij leggen en leveren PVC buizen afvoer netwerken. Daarlangs plaatsen en leveren wij opvangkolken en afvoerputten van beton of kunstof. Wij verrichten ook het bijkomde meetwerk met onze lasergestuurde apparatuur.

Particuliere sierbestrating

Voor particulieren kunnen wij sierbestrating aanleggen, maar ook opritten of erfverharding. Wij hebben ruime ervaring met het werken met alle soorten sierbestratingsmatriaal.

Kortom, wij kunnen de complete organisatie en uitvoering van uw gehele bestratings project verzorgen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, dit verplicht u tot niets.